ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟΣ FC, ΛΕΒΕΝΤΕΣ!

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος τέλειωσε και η ΠΑΦΟΣ FC τη χρησιμοποίησε για να κάνει και τις 4 μεταγραφές της. 


Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που συμφώνησε ήταν ο Dmitry Torbinsky. Πρώην Ρώσος διεθνής ο οποίος εντάχθηκε στις προπονήσεις τον Δεκέμβριο και αποτελεί μέλος της ΠΑΦΟΣ FC  επίσημα από την 1η Ιανουαρίου. 

Ο Dmitry Torbinsky αγωνίστηκε σε διαφορετικές θέσεις – ως μέσος, ως αμυντικός μέσος ακόμα και ως αριστερός αμυντικός. Στην ομάδα μας χρησιμοποιήθηκε ακόμα και ως δεξής μέσος.

Εκτός από τις φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στην Καρμιότισσα και την Kazanka, έλαβε μέρος και σε τρεις επίσημες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος CYTA.

Για όσους έχασαν το βίντεο της παρουσίασης του Dmitry Torbinsky:


Ο Kevin Berigaud εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μετά τον Dmitry Torbinski. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής άφησε την ομάδα της Montpellier όπου αγωνίστηκε σε 7 αναμετρήσεις αυτήν την περίοδο, έχοντας 1 γκολ και 2 τελικές πάσες.
Ο Kevin Berigaud μπορεί να αγωνιστεί σαν πλάγιος επιθετικός και σαν καθαρός επιθετικός. Στην καλύτερη του σαιζόν στην Ligue 1 σκόραρε 10 φορές για την Evian.

Ο Berigaud έλαβε χρόνο συμμετοχής σε δύο επίσημες αναμετρήσεις του Πρωταθλήματος Cyta καθώς και σε ένα φιλικό απέναντι στην Kazanka όπου και σκόραρε 2 φορές.


Η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ήταν και η πιο δραστήρια για την ΠΑΦΟΣ FC. Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν καλά το Κυπριακό πρωτάθλημα. 


Ο Valdo είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε για τον Εθνικό Άχνας την περίοδο 2014/15 και σκόραρε 11 γκολ σε 29 αγώνες. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Valdo ζούσε στην Ταιλάνδη και αγωνιζόταν για την Air Force Central, ενώ το 2016 ήταν ο 6ος καλύτερος σκόρερ με 12 γκολ. 

Ο Valdo αγωνίστηκε σε ένα φιλικό αγώνα για την ΠΑΦΟΣ FC εναντίον της Kazanka, σκόραρε ένα γκολ ενώ μοίρασε και δύο τελικές πάσες.


Ο τέταρτος νεοαποκτηθείς  είναι ο Alexandr Dovbnya ο οποίος μόλις εντάχθηκε στην ομάδα καθώς βρισκόταν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Κ21 της Ρωσίας . Εϊναι γνώριμος στην ομάδα μας καθώς ο Ρώσος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε δύο φορές απέναντι στην ομάδα μας φέτος με την ομάδα του Εθνικού Άχνας. 

Ο Alexandr Dovbnya είναι ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός ο οποίος μπορεί επίσης να αγωνιστεί σαν μέσο-αμυντικός. Είναι μόλις 21 ετών και έχει ήδη 40 αγώνες στο πρωτάθλημα Cyta.