Ο αμυντικός της ΠΑΦΟΣ FC θα είναι υπεύθυνος για την ανάλυση των κινήσεων των ποδοσφαιριστών μας καθώς και την παρακολούθηση των μελλοντικών μας αντιπάλων. Ο Σάββας Πικραμένος θα συνεχίσει να παίζει για την ομάδα μέχρι το τέλος της σαιζόν.


Όπως δήλωσε ο κ. Roman Dubov: "Από την ημέρα που φτάσαμε στην ομάδα ο Σάββας Πικραμένος φάνηκε πως ήταν από τους ηγέτες στα αποδυτήρια της ομάδας και σε κρίσιμα σημεία ήταν σαν προπονητής, προσπαθώντας να μεταφέρει απόψεις και ιδέες τόσο στον προπονητή όσο και στους ποδοσφαιριστές. Αυτή τη σαιζόν ο Σάββας δεν έλαβε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά θεωρούμε πως ο διορισμός του σαν βοηθός προπονητής ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και είναι ένα βήμα προς τα εμπρός, σε ένα άλλο επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως σε αυτόν το νέο ρόλο θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο" – συμπλήρωσε ο κ. Dubov.

Ως μέλος της προπονητικής μας ομάδας ο Σάββας Πικραμένος θα έχει την ευθύνη για την ανάλυση των κινήσεων των ποδοσφαιριστών της ΠΑΦΟΣ FC καθώς και για την παρακολούθηση των επόμενων μας αντιπάλων.

Ο Σάββας Πικραμένος ξεκίνησε από νεαρή ηλικία στις ακαδημίες της Α.Ε.Πάφος και στη συνεχεία στην ΠΑΦΟΣ FC. Γέννημα θρέμμα της ομάδας μας γεύτηκε επιτυχίες και αποτυχίες με τη φανέλα της Πάφου. Παράλληλα με την ποδοσφαιρική του καριέρα, σπούδασε ‘’Δημοτική Εκπαίδευση’’ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα προπονητικής UEFA C, B και A και είναι κάτοχος των διπλωμάτων αυτών.

Επέστρεψε στην ομάδα της ΠΑΦΟΣ FC στην Β’ κατηγορία το καλοκαίρι του 2016 και με 19 αγώνες στο ενεργητικό του βοήθησε καταλυτικά την ομάδα να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

"Κλείνοντας ας σημειώσουμε πως ο Σάββας είναι ντόπιος ποδοσφαιριστής και αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για την όλη φιλοσοφία του πλάνου μας" δήλωσε ο κ. Roman Dubov.