Λύσανδρος Παπαστυλιανού… Το μεγάλο “project” της Pafos FC!

Η πιο τρανή απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα των ακαδημιών της Pafos FC ακούει στο όνομα Λύσανδρος Παπαστυλιανού.

Ο 17χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με την ομάδα Νέων Κ19 της Pafos FC, “αναγκάζοντας” τον προπονητή της ομάδας Henning Berg να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το επαναληπτικό παιχνίδι του Κυπέλλου Coca-Cola απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς.

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού απέναντι στην προσφυγική ομάδα είναι η στιγμή που Λύσανδρος περνά στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 81ο λεπτό, καταγράφοντας την πρώτη φετινή επίσημη συμμετοχή στους “μεγάλους” της Pafos FC, κάνοντας με τις πρώτες του επαφές με την μπάλα αισθητή την παρουσία του, κυρίως χάρη στο πλούσιο ταλέντο αλλά και τα φυσικά του προσόντα!

© Constantinos Larkos

Να σημείωσουμε ότι ο Παπαστυλιανού είναι πρώτος στην λίστα των σκόρερ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων Κ19 Α’ Κατηγορίας, καθώς σε 17 συμμετοχές σημείωσε το εντυπωσιακό νούμερο των 22 γκολ!

Τέλος, να τονίσουμε ότι ο υποσχόμενος ποδοσφαιριστής αποτελεί μεγάλο “project” για την Pafos FC και αυτό αποδυκνύεται και από την κίνηση της διοίκησης της ομάδας μας να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2022.

© Constantinos Larkos